fbpx

PGB administratie moeilijk? Ik help je graag. Als je partner, je kind, een ander familielid extra zorg nodig heeft of jijzelf kun je in aanmerking komen voor een Persoons Gebonden Budget (PGB) . Wanneer je een PGB ontvangt kun je zelfstandig zorg inkopen bij een zorgverlener. Een PGB budget ontvangen brengt echter ook verplichtingen met zich mee. Je moet de uitgaven die je maakt verantwoorden en moet er ook een administratie van bijhouden.

Bos Budgetbegeleiding wil graag deze administratie van je overnemen. Zo kun jij je focussen op dat wat belangrijk is. Ik kan de gehele administratie voor je regelen. Facturen van zorgverleners worden gecontroleerd en het budget wordt bewaakt. Natuurlijk blijf je zelf nauw betrokken bij het proces omdat jij uiteindelijk verantwoordelijk bent.

Samenwerkingsverband

Als voormalig zorgverlener en docent binnen een zorgopleiding weet ik dat door middel van samenwerking en het uit wisselen van kennis de zorg rondom een persoon sterk kan verbeteren. Het op orde hebben van financiƫn door goed PGB-beheer is daarom uitermate belangrijk. Bos Budgetbegeleiding staat dan ook open voor samenwerking met zorginstellingen. Dit kan variƫren van dagbestedingscentra, zorgboerderijen en/of verschillende woonvormen.

Hieronder kun je door het klikken op de link in het kort bekijken hoe PGB werkt. https://www.svb.nl/nl/pgb/


TERUG NAAR BOVEN