fbpx

Dit jaar heb ik voor het eerst mijn belastingpapieren niet zelf in gevuld maar laten doen door een ervaren iemand. Ik kwam uit bij Egbert Bos, omdat zijn website me aansprak. Een gewone, heel sociale man met verstand van zaken. De samenwerking was heel goed: Egbert had vaak contact via telefoon of mail. Hij vertelde precies wat hij nog nodig had en wat hij ging doen. Het was ook prettig dat Egbert de papieren helemaal invulde en me ze liet ‘controleren’ waarna ik ze zelf kon opsturen naar de belastingdienst. Volgend jaar mag Egbert mijn papieren zeker weer invullen en hopelijk weer met zo’n positieve teruggave als dit jaar.

A.H uit Schoonebeek

Egbert heeft me geduldig geholpen met de belastingaangifte. Allerlei, voor mij onbekende regels en aftrekposten heeft hij ingevoerd waardoor er orde ontstond en een reuze meevaller qua betaling. Dus ‘als je door de bomen het Bos niet meer ziet’ it’s all in the name.

J.P. uit Olst

Op het nippertje toch nog iemand gevonden voor de aangifte van 2020. Na 1 telefoontje direct alles geregeld. Top gedaan Egbert! Volgend jaar weer

M.S. uit Dalfsen

Ik heb op aanraden van een familielid mij aangemeld bij Bos budgetbegeleiding voor invullen van de inkomstenbelasting. Ik ben hier dik tevreden mee, Dhr. komt bij je thuis kennismaken zodat je van beide kanten weet met wie je te doen hebt en neemt dan alle papieren die hij nodig heeft van je mee. Dhr. Bos is goed communicatief als hij vragen heeft belt of appt hij je. Hij was bij mij snel met het invullen van de belastingaangifte wat ik als erg prettig ervaren heb. Als ik weer iets heb weet ik Bos budgetbegeleiding te vinden!

R.K uit Ommen

TERUG NAAR BOVEN